Σάββατο, Ιανουαρίου 27, 2018

Flashback:Bridge1988 & Scrabble1989


Σήμερα θα ακούσουμε ένα πρόγραμμα μιας ώρας με κομμάτια από την ταράτσα: το <Bridge Garden> καλοκαίρι του 1988 και το <Scrabble-Bar>χειμώνας του 1989.(Τα <Καφέ> δεν είχαν γίνει ακόμη μόδα...)Το Scrabble ήταν εκεί που βρίσκεται σήμερα ο χώρος του Cafe Cinema-Δωδώνη.Ήταν το πρώτο Bar-Club που έγινε μετά το κατάστημα Fast Food που υπήρχε εκεί.Στις φώτο ,από το προσωπικό μας αρχείο, διακρίνονται επάνω ο Γιάννης Βασιλείου(d.j. και παραγωγός μουσικών εκπομπών στο Ράδιο-Χαλκίδα,τότε) και ο Νάσος Ακριώτης αλά μπρατσέτα με τον Γιάννη 
(Dj's στο Scrabble -Bar).
Κάτω ο Γιάννης Βασιλείου με τον Πάνο Τσακάλη (επίσης στο Scrabble,στην προετοιμασία για ένα πάρτυ του Ράδιο 1.)


Oι κασσέτες δεν περιέχουν μόνο κομμάτια και Hit της εποχής,αλλά και ορισμένα διαχρονικά τραγούδια προηγούμενων χρόνων που είχαμε κατεβάσει από την πολύτιμη δισκοθήκη της Disco <Black Out>!και τα είχαμε συμπεριλάβει στα προγράμματά μας.
Βάλαμε όσα περισσότερα μπορούσαμε στη διάρκεια μιας ώρας,έτσι για να θυμηθούμε λίγο τι παίζαμε τότε ,όπως ήταν <γραμμένα>στις κασσέτες εκείνης της εποχής.

Kαλοκαίρι του 1988.Το πρόγραμμα ξεκινά χαλάρα λίγο μετά τη δύση του ήλιου ,επάνω,στο Roof Garden με θέα την παλιά και μοναδική ,τότε, γέφυρα της Χαλκίδας.Περνάει σε καλή pop και... κλείνει με τους χορευτικούς ρυθμούς και τις πρώτες πινελιές της House μουσικής (που έχει αρχίσει να γίνεται μόδα και στην Ευρωπαική ήπειρο )στο <Scrabble Βar> πιά,κάτω,χειμώνας του 1989.

Κείμενο,Φώτο και Μουσικές Επιλογές:
Γιάννης Βασιλείου.


Η Μουσική σήμερα:

           

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου