Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2018

Flashback: Movies club 1990-91

Αυτό είναι το πρώτο μέρος ενός μικρού αφιερώματος με τη μουσική που ακούγαμε και χορεύαμε στο <Movies Club> στην Χαλκίδα, πολλά χρόνια πριν,την σεζόν του χειμώνα 1990-91.Αναφερόμαστε στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο,όπου το <Movies> ήταν ένα Dark -Underground στέκι για clubbing.Εκτός από τα κεριά...,τα δύο ρομποτικά(προηγμένα για την εποχή) φώτα ήταν αυτά που έδιναν χρώμα(!) στο χώρο όταν άρχιζε το πρόγραμμα.Αρκετές σιδηροκατασκευές(λίγες ξύλινες επιφάνειες)και με τα τσιμεντένια δοκάρια(ντεκόρ),εκεί στον εξώστη του παλιού κινηματογράφου <Κεντρικόν>.
Το πολυμετοχικό <Movies Club> ήρθε να ταράξει τα νερά στη νυχτερινή διασκέδαση και να δώσει μια άλλη έννοια στην ορολογία του clubbing ,όπως τουλάχιστον το προσεγγίσαμε εμείς,με την έναρξη της δεκαετίας του '90.


        Δεν χωράνε σχόλια για το maxi single... που είχε προκαλέσει πολλές ζημιές!...
H συγκεκριμένη δυσεύρετη(και απαγορευμένη) εκτέλεση υπάρχει ,ατόφια,μόνο σε όσους κατέχουν αυτό το δίσκο βινυλίου.Πουθενά αλλού.
   Το απόσπασμα του προγράμματος(από τότε) ξεκινά στις έξι το απόγευμα.Και αν θέλετε να το ακούσετε δεν έχετε παρά να πατήσετε επάνω στο σηματάκι του Mr Soul Radio ακριβώς από κάτω.

 Σημειώσεις,φώτο & Μουσικές επιλογές :
Γιάννης Βασιλείου.
Η Μουσική σήμερα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου