Δευτέρα, Απριλίου 16, 2018

Rock Πρωινά στα Ζώδια 1979

Rock the Flashback!
Τέλη δεκαετίας του εβδομήντα.Μα Τι άλλο?Δίσκοι!Δίσκοι βινυλίου. (Άντε και καμιά κασσέτα...)Εξού και η πλαστική τσάντα,από εκείνες τις πρώτες με το μαύρο σκληρό πλαστικό κούμπωμα επάνω,που φαίνεται και στην φωτογραφία μας έξω από τα <Ζώδια>.Η τσάντα είναι από το θρυλικό δισκάδικο <Music Planet> τότε που λειτουργούσε εκεί που είχε ξεκινήσει.Στη στοά με τις κολώνες της οδού Αβάντων 46. Με τέτοιες τσάντες συνήθως μεταφέραμε τους δίσκους βινυλίου.τις κασσέτες,τα περιοδικά και τις εφημερίδες.Όσοι κάπνιζαν,συχνά πετούσαν μέσα στην τσάντα το πακέτο με τα τσιγάρα,έναν αναπτήρα ή ένα κουτί σπίρτα.
Anyway...


Πρωί Κυριακής λοιπόν.Σε λίγο θα ξεκινήσει ένα ακόμη Rock Πρωινό!
Σήμερα θα θυμηθούμε μια ακόμα κασσέτα(από τις ελάχιστες που έχουν διασωθεί στα προσωπικά μας αρχεία μουσικής από εκείνα τα χρόνια) με πρόγραμμα μιάς ώρας από τα< Rock Πρωινά> στην καφετέρια <Ζώδια> στην πλαζ της σουβάλας το 1979.

Ο φίλος μας,και dj της εποχής, Στάθης Λειβαδίτης έχει επιμεληθεί αυτό το <κομμάτι του προγράμματος> που ακουγόταν ,μεταξύ άλλων, στον ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση, χώρο των <Ζωδίων> εκείνα τα Rock 'n' Roll πρωινά ,τις Κυριακές στα τέλη της δεκαετίας του '70.


Το σετ μιας ώρας ξεκινά στις έξι το απόγευμα στον Mr Soul Radio

Κείμενο,φώτο,αρχείο μουσικής και επεξεργασία του ήχου της κασσέτας (όσο ήταν δυνατόν...):

Γιάννης Βασιλείου.
Η Μουσική σήμερα:


Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου