Σάββατο, Αυγούστου 27, 2016

Βρέθηκε Κασσέτα από το <Ατριον> 1987

Το <Άτριον>βρισκόταν δίπλα από το μεγάλο ιστορικό,γωνιακό καφέ <Αφροδίτη>στο κρηπίδωμα της Χαλκίδας επί της οδού Τζιαρντίνι.Το είχε σχεδιάσει ο Ρούσσος(ο Αρχιτέκτονας)και την διαχείρισή του είχαν οι Ματθαίου/Βολιώτης.
     Με τα βινύλια κάτω στο πάτωμα και με πικ απ με τον ιμάντα!Δεν είχαν βάλει Μκ2 ακόμα.

Αριστερά διακρίνεται μια φοβερή και τρομερή συλλογή που μεταξύ άλλων περιέχει :Gang Of Four,                 Fishcer-z (the Worker) και Tom Robinson Band(Power In the Darkness)κ.α.

Συνεχίζοντας την τακτοποίηση της αποθήκης, ανοίγοντας και επανεξετάζοντας το περιεχόμενο από διάφορες κούτες με βινύλια και κασσέτες βρήκαμε άλλη μια κασσέτα από τα '80'ς.Αυτή τη φορά έχει ως εξώφυλλο την αρχοντομουτσουνάρα μου στην πρώτη μικρή κονσόλα που υπήρχε στην είσοδο του <Άτριον>,αλλά το ενδιαφέρον βρίσκεται στο εσώφυλλο της κασσέτας και στα κομμάτια που αναγράφονται σε αυτό.Ας πάρουμε μια γεύση από τα κομμάτια που έπαιζε στο <Άτριον Pub> (σημερινό <Plan b> ) Ο Γιάννης Βασιλείου το 1987.

Υ.Γ.: Η εδώ σειρά των τραγουδιών είναι τυχαία.Έτοιμο <φαγητό> δεν δίνουμε.Αυτά είναι τα Υλικά.Όποιος <ξέρει να μαγειρεύει> θα βρεί την πετυχημένη συνταγή.Μην ξεχνάτε πως εκείνη την εποχή ξεκινούσε μια πολυσυλλεκτικότητα στη διασκέδαση ,το ραδιόφωνο(τα προγράμματα) κ.λ.π.


 

1.Inxs - Never Tear us Apart
2.Smiths-Big Mouth Strikes Again

3.John Mellencamp - Paper In Fire4.The Creeps-Down At The Nightclub5.Black-Everything is Coming Up Roses6.Swing Out Sister-Break out
7.Bruce Hornsby & the Range- The Way it is8.Susanne Vega - Luka9.Whitney Houston-I wanna dance with Somebody10.Johnny Hates Jazz- Shattered Dreams11.Crowded House - Don't Dream It's Over
12.White Snake-Is this Love
13.Sunny Boys - Alone With You

14.The Seeds- Can't Seem to make you mind


15.The House Martins - Bow Down16.Demis Roussos - I Dig You

Μουσικές Επιλογές:
Γιάννης Βασιλείουη Μουσική σήμερα:0 comments:

Δημοσίευση σχολίου