Παρασκευή, Απριλίου 25, 2014

The History Of Mr Soul Radio


Το Καλοκαίρι του 2008 μια ιδιαίτερα ζεστή νύχτα κάτω από ένα έναστρο και φωτεινό ουρανό ένα ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει βραδινό μπάνιο στη θάλασσα μιας απόμερης παραλίας κάπου στη Λίμνη της Εύβοιας στην Ελλάδα.
Μακριά από τα φώτα και την κίνηση της κατοικημένης περιοχής ο ουρανός μοιάζει να έχει κατέβει τόσο χαμηλά (όπως φαίνεται στις κινηματογραφικές ταινίες) που θαρρείς πως μπορείς να αγγίξεις τη μακρινή σιωπή των αστεριών.Λίγοι έχουν την ικανότητα να μπορούν να παρακολουθούν τη <βραδινή γραμμή> στον ουρανό.
Ξαφνικά μια λάμψη, ένα ψεγάδι από ένα από τα αστέρια που πέφτουν έρχεται να πέσει σχεδόν δίπλα τους δημιουργώντας μια στιγμιαία εστία φωτιάς.
Η περιέργεια υπερνικά το φόβο και στο σημείο που λίγο πριν ήταν αυτή η σπινθηροβόλα εστία ο άνδρας δείχνει στη γυναίκα μια γκρι μεταλλική πλάκα σε μέγεθος μικρού βιβλίου.Το ανοίγουν.Μέσα υπάρχει κάτι που μοιάζει με cd - dvd δίσκο.
Γρήγορα επιστρέφουν στο πανδοχείο που διανυκτερεύουν για να πάρουν το φορητό cd player που έχουν μαζί τους για τις διακοπές.
Τοποθετούν το δίσκο στη συσκευή και πατούν το play....
                                                                                                                
                                                                                                                                                                                                                                                                                                            συνεχίζεται...
Mr Soul Radio

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου