Τρίτη, Ιουνίου 05, 2018

Funk Explosion vol.4

To τέταρτο σετ της σειράς <Funk Explosion> θα ακούσουμε σήμερα.Ένα σετ που περιέχει και αρκετές πινελιές Disco-Soul ήχων επειδή το απαιτούν οι μεγάλες φωτεινές μέρες του καλοκαιριού,οι παγωμένοι καφέδες στις δροσερές βεράντες,οι παράκτιες βόλτες τα απογεύματα και γενικώς όλη αυτή η άπλα που νιώθουμε το καλοκαίρια.Λιγότερα ρούχα στο σώμα μας καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει,μεγαλύτερη επαφή με τη φύση και όλα αυτά τα ωραία... που γίνονται πιο εύκολα αυτούς τους θερινούς μήνες.
Βεβαίως και ,συνειδητά,αναφερόμαστε σε <εξειδικευμένο κοινό> που εκ γενετής έχει στο DNA  του,όλους αυτούς τους<μουσικούς αισθητήρες>,σέβεται το φυσικό περιβάλλον που βρίσκεται και τους συνανθρώπους του και αντιλαμβάνεται τους ήχους της συγκεκριμένης μουσικής σαν ένα συνεχόμενο τρόπο ζωής που διαφοροποιείται ανά περίσταση.Από το παρελθόν,στο παρόν και το μέλλον.Μάλιστα υπάρχει ένα κομμάτι στο σετ που λέγεται <Now is tomorrow>...

Το σετ (μιάς ώρας) είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από δίσκους βινυλίου και θα ξεκινήσει στις επτά το απόγευμα στο Mr Soul Radio.

Κείμενο,Φώτο & Μουσικές επιλογές από το προσωπικό μας αρχείο:

Γιάννης Βασιλείου.


H Μουσική σήμερα:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου