Κυριακή, Μαρτίου 03, 2019

Soul Factory vol.35

Hobby time!


Όταν την ακούς να τραγουδάει ότι:

 <...Εσύ είσαι ο κρυφός εραστής μου, δεν θέλω κενέναν άλλο...> αντιλαμβανόμαστε πως τα μηνύματα που βγαίνουν μέσα από τους στίχους και τον τρόπο της ερμηνείας του τραγουδιού αφορούν κρυφές αγάπες που σιγοκαίνε τις καρδιές και απαγορευμένους έρωτες που ξυπνούν αισθήσεις που ούτε καν μπορούσες να φανταστείς πως υπάρχουν.
Άλλωστε οι απαγορευμένοι και κρυφοί εραστές και ερωμένες συνήθως και κυρίως με έναν ενστικτώδη και αυθόρμητο τρόπο ξέρουν να πατούν τα <μαγικά κουμπιά> και να ενεργοποιούν ερωτικούς αισθητήρες που σε μεταφέρουν σε άλλες διαστάσεις.Αυτή είναι τουλάχιστον μια χαρακτηριστική ιδιότητα της έννοιας <Forbidden Lover> που έγινε τραγούδι.Εδώ έχουμε να κάνουμε με μουσικά αριστουργήματα από τον χώρο της soul-disco ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής.
<My Forbidden Lover>.
Και αυτό είναι μόνο ένα από τα κομμάτια που ακούγονται στο σετ της αγαπημένης σειράς <Soul Factory> που είναι ηχογραφημένη αποκλειστικά με δίσκους βινυλίου.
Εξαιρετικοί ρυθμοί,γνήσια soul/funk φωνητικά και οι σκέψεις που γίνονται τραγούδια...<don't try to change me if you want...> παίζουν στο σετ vol.35 που ξεκινά στις δώδεκα το μεσημέρι 
στο Mr Soul Radio.



Κείμενο,φώτο & Μουσικές επιλογές :

Γιάννης Βασιλείου.




Η Μουσική σήμερα:




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου