Κυριακή, Οκτωβρίου 26, 2014

Ανδρικά φετίχ

Πριν ή μετά τις νοσοκόμες,τις δικηγορίνες και τις δασκάλες μια από τις σεξουαλικές φαντασιώσεις των ανδρών είναι και οι καμαριέρες.Δεν είναι τυχαίο που άνθρωποι με μεγάλη διασημότητα βλέπε Στρος και Άρνλοντ  (ο δεύτερος μάλιστα με μια καμαριέρα που ήταν χρόνια μαζί της είχε αποκτήσει και παιδί...) έχουν αναμειχθεί σε σκάνδαλα με καμαριέρες.
Στην πραγματικότητα κάθε γνήσιο αρσενικό θα ήθελε να μπορούσε να έχει τη δυνατότητα (οικονομική και κοινωνική) να διαθέτει τουλάχιστον μια καμαριέρα της οποίας οι υπηρεσίες - βεβαίως και με τη <σιωπηλή συμφωνία> της ίδιας της καμαριέρας- θα είχαν και άλλες προεκτάσεις...
Ειδικά σε μια τέτοια περίπτωση λοιπόν, η καμαριέρα και οι ασχολίες της στο σπίτι από μόνη της εξιτάρει τη φαντασία των ανδρών.Η σύγχρονη ενδυμασία της, τα μαζεμένα σε κότσο ετοιμοπόλεμα μαλλιά της,ακόμα και το φτερό που χρησιμοποιούν για το ξεσκόνισμα είναι για κάποιους ένα ιδιαίτερα ερεθιστικό γεγονός.
Οι εξηγήσεις που θα μπορούσε να δώσει κανείς είναι πως η καμαριέρα εκ των πραγμάτων είναι σε θέση να γνωρίζει πολλά πράγματα γύρω από την προσωπική ζωή των-συνήθως-διάσημων ανδρών όπως το γάμο τους, τις συνήθειές τους και βεβαίως τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι.
Ο άνδρας και σύζυγος ξέρει πως μπορεί να ακουμπήσει σε μια δύσκολη στιγμή στην καμαριέρα,εκείνη εξοικειωμένη ήδη με μια καθημερινότητα που της επιτρέπει να βλέπει τον άνδρα ακόμα και στα πιο απλά πράγματα που μπορεί να κάνει ένας άνδρας στο σπίτι του,από το φοράει τις παντόφλες του,να γυμνάζεται ή να βγαίνει από το μπάνιο με το εσώρουχο ενδόμυχα υπηρετεί τις ανάγκες του αφεντικού της και αυτό πολλές φορές λειτουργεί και σεξουαλικά.
Άλλωστε οι καμαριέρες συνήθως δεν ομιλούν πολύ όπως μπορεί να συμβαίνει με μια γυναίκα σύζυγο.
Eίτε συμφωνούν ορισμένοι είτε όχι η εξουσία της κυριαρχίας κρύβει και σεξουαλικά ελατήρια.Τα οποία ανάλογα με την περίσταση- και πάντα με σιωπηλή κοινή συναίνεση - ανοιγοκλείνουν...
Βλέπε γιατρός με νοσοκόμα,διευθυντής με γραμματέα,αφεντικό και καμαριέρα.



Από το Web Radio ακούγεται το
                                         
                                             

Mr Soul Radio

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου