Παρασκευή, Οκτωβρίου 16, 2020

Μια μαγαζάρα που την έλεγαν... Jam!


Σήμερα τακτοποιώντας την σιντοθήκη μας θυμηθήκαμε ορισμένα από τα κομμάτια-τραγούδια που παίζαμε στο Jam Cafe' στην παραλία της Χαλκίδας το 1999-2000 και τα μοιραζόμαστε με εσάς που μας ακολουθείτε στο blog.

Είναι η εποχή όπου η παραλία της Χαλκίδας δεν είχε κατακλυστεί,ακόμα,από από την αντιαισθητική μόδα με τα πλαστικά που μετέτραψαν τα cafe σε... θερμοκήπια!
Τα τραπεζάκια ήταν διαθέσιμα έξω από την μία εθνική(μας)παρέλαση(από τον Μάρτιο)στην άλλη(μέχρι τον Οκτώβριο).Όπως ήταν και τα παγωτά!Τα καλοκαίρια μπορούσες να δεις και να απολαύσεις τον βραδυνό ουρανό,όπως και τον ζεστό ήλιο τα δροσερά πρωινά.
Τους καθαρά χειμωνιάτικους μήνες το ξεχωριστό αυτό κατάστημα,το Jam,(όπως και τα υπόλοιπα) λειτουργούσε εντός.Μόνο.
Η Μουσική που εμείς παίζαμε,τότε,εκεί ήταν κάπως έτσι.!
Ας ξαναθυμηθούμε μερικά από τα κομμάτια εκείνης της εποχής.


1.Radiohead-Karma Police


2.Air-Sexy Boy3.The Verve-Bitter Sweet Symphony4.The Fall-Cyber Insekt5.Alex Gopher-The Child6.Rinocerose-Mes Vecances a Rio7.ΑΛΛΟΥ - Ωραία Μέρα8.Bruno Maman -D'un Ciel Gris A Un Ciel Tout Blue9.Marshall Jefferson VS Noosa Hedz*10.Thievery Corporation -Coming From the Top11.Ονειροπαγίδα-Θυμάμαι κάθε εποχή***12.Γιώργος Δημητριάδης-Ξύπνα Φτάσαμε**

After Midnight...Πίτα το μαγαζί και σε κάποιο <interlude>του προγράμματος κλείνουν τα φώτα και πέφτει
αυτό!
(Είναι και η εποχή που ο Κοκκινόπουλος <τα σπάει> στην ελληνική τηλεόραση,αφήνοντας άναυδο το κοινό,με τις γνωστές σειρές...)

13.Madrugada-Sirens
Αρκετά για σήμερα.
συνεχίζεται...


Κείμενο,φώτο & Μουσικές επιλογές:Γιάννης Βασιλείου.

Η Μουσική σήμερα:

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου