Παρασκευή, Νοεμβρίου 13, 2020

Negro Summer Club 1991-The Beach Party

 

Γιάννης Βασιλείου και Κώστας Άγαλος 
D.J.'s 
στο <Negro Summer Club>

1991
Ένα μεταμεσονύχτιο <Beach Party>όπου στο τέλος της βραδιάς δεν είχε μέινει τίποτα όρθιο!😃
Τότε υπήρχε μόνο μια γέφυρα στην πόλη της Χαλκίδας.Η παλιά γέφυρα στον πορθμό του Ευρίπου που άνοιγε και έκλεινε σε κάποιες προκαθορισμένες βραδινές ώρες.Έτσι αν <σ' έπιανε> η γέφυρα θα έπρεπε να περιμένεις,αναλόγως τα δρομολόγια των πλοίων,για να περάσεις στην άλλη πλευρά και να φθάσεις στη Γλύφα.
Σε αυτή τη φώτο είναι ώρα υποδοχής.Η γέφυρα έχει<κλείσει>.Έχει αρχίσει να συρρέει ο κόσμος κατά κύμματα και να παίρνει-πιάνει θέση στο Club!Φαίνονται κάπως στο βάθος της φωτογραφίας.
Σε λίγο δεν θα πέφτει καρφίτσα.
Τα φώτα θα σβήσουν ...και θα ξεκινήσει το πρόγραμμα!


Σήμερα θα θυμηθούμε δέκα(10) από τα εμπορικά κομμάτια που ακούγαμε και χορεύαμε
 στο <Negro Summer Club>.
Δεν θα επισέλθουμε στα underground-Techno και Rave προγράμματα(αυτά έτσι και αλλιώς έπαιζαν σε μικρές δόσεις,κυρίως τις πρωινές ώρες και... ανήκουν στο <Movies Club>όπου παίζαμε το χειμώνα.)

Ξεκινάμε:

1.The Rembrandts-Just the Way it is Baby*2.Seal-Crazy**3.REM-Shiny Happy People4.B.G. & the Prince of Rap-The Power Of Rhythm***5.Snap-The Colour of Love***6.Rozalla -Everybody's free to feel good*7.Snap-Mary Had A little Boy8.K.L.F.- 3A.M.Eternal***9.L.A.Style - James Brown is Dead***10.T-99 -Anastasia****
(Προσέχετε λίγο με τους αναμένους πυρσούς στην οροφή της κονσόλας!!!...)συνεχίζεται...Κείμενο,φώτο & Μουσικές επιλογές :Γιάννης Βασιλείου.Η Μουσική σήμερα :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου